ПРОЕКТЪТ

Цели на проекта

Проектът има за цел не само да информира читателите си за динамичния свят на подправките, как се определят от българските национални традиции, тяхното приложение в кулинарията, медицината, козметиката, киното, музиката, математиката, но и да направи справочник на фирмите, занимаващи се с подправки, действащи на територията на Република България.

Учениците могат да използват материалите с учебна цел, да решават задачи с динамичен софтуер, фирмите да се включат в нашия справочник, а всички да се забавляват с нашите интересни игри и предизвикателства. Магията на подправките е приготвила още много изненади!

За да бъдете включени в регистъра, попълнете формуляра, ние ще ви се обадим за потвърждаване на информацията. Проследете картата на фирмите в България.

ФОРМУЛЯР КАРТА РЕГИСТЪР

Можете да потърсите информация за вашето изображение чрез възможностите на Vision AI.

РАЗПОЗНАВАНЕ

ШЕФОВЕ

Майсторството е в пропорциите и малките тайни на подправките, които шефовете знаят. Семействата също пазят своите ароматни тънкости на добрата кухня.

ПРОИЗВОДИТЕЛИ

България разполага с чудни условия за производството, а също така и разпространението на подправки, защото се намираме на важна локация.

ПОДГОТОВКА

Решавайте задачи, използвайте нашите забавни страници за подготовката си в училище, за вашите пътешествия в България и по света.

ШЕФОВЕТЕ И ПОДПРАВКИТЕ

РОУ

БТВ

Шеф Роу е една от малкото дами в кулинарния шоу бизнес в нашите телевизии. Обожава канела!


АНГЕЛОВ

Нова телевизия

Шеф Виктор е суров и безпощаден за немотивираните. Готвачът на Ада обича босилек!


МАНЧЕВ

Нова телевизия

"Многото подправки са слабост на готвача". Шеф Манчев обича прясна мащерка!


ТОКЕВ

БТВ

Шеф Андре е перфеционистът, майсторът на красивата храна обича миксовете.